Intresserad av att visa dina bilder från Nynäshamns kommuns sevärdheter?

På vår hemsida har vi börjat att bygga upp en delsida där vi tipsar om natur som är värd att besöka i Nynäshamns kommun. Vår tanke är att ge en kort beskrivning av platserna i text och bild. Men för att lyckas med det här behöver vi foton från olika platser i kommunen.

strandvägen-5             ören-7

Strandvägen                                        Herrhamra

Som ett startskott tänkte vi arrangera en bildvisningskväll i vår. Under kvällen får de som är intresserade visa några av sina foton från besöksvärda platser i kommunen. Under kvällen kan vi sedan diskutera om dina bilder kan användas för naturtipsen på vår hemsida. De skulle i så fall självklart publiceras där ihop med ditt namn som fotograf.

Är du intresserad av det här? Vi hoppas det! Hör i så fall av dig Leif Branting (leif.branting@gmail.com, 072-204 40 57) senast söndagen den 1 februari.

 

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.