Besök på Egen-El parken i Katrineholm

Hej! Är du intresserad av sätt att producera egen el hemma? Då är det en god idé att besöka Egen El-parken i Katrineholm! Där finns utställning och tips om solceller, vindel och hur man kan få ekonomi i detta.

Här visas ett axplock bilder från Egen El-parken i Katrineholm. Dessa är avsedda att väcka nyfikenhet på de småskaliga kombinerade sol- och vind-els-lösningar som finns utställda. De är funktionella och ofta kul och/eller vackra småskaliga el-producerande lösningar.
Naturskyddsföreningen var där 15 augusti och rekognoserade inför det planerade  studiebesöket för NNF-medlemmar 5 oktober (se särskild inbjudan).

8B1_5349-1

8B1_5337-1

8B1_5328-1

8B1_5340-1

8B1_5322-1
För mer information, se:
http://egenel.etc.se/
http://egenel.etc.se/nyhet/vaxthus-och-hobbithus-och-annat-pa-egen-elsparken

Egen El-parken visas söndagen den 5 oktober. Preliminärt arrangerar vi i Nynäshamns Naturskyddsförening en bussutflykt till Egen El-parken från Nynäshamn den dagen. Vi räknar med att få parkens grundare Johan Ehrenberg som guide.

Är du intresserad av att följa med? Meddela Leif Branting (leif.branting@gmail.com, 072-204 40 57) snarast möjligt och senast måndagen den 15 september så sätter vi upp dig på deltagarlistan. Först till kvarn får mala! Deltagarantalet är begränsat, och utflykten blir inte av om det blir för få anmälda. Medlemmar i Naturskyddsföreningen har förtur. Detta blir en heldagsutflykt, och det preliminära priset för bussresa och inträde blir 500 kr, varav 200 kr är för visningen av parken. Betalning sker senast den 28 september till vårt bankgiro 501-2984. Mat ingår inte i priset, utan deltagarna ombeds ta med matsäck.

Sprid gärna vidare!

Om du inte är medlem i Naturskyddsföreningen ännu, blir du det här: http://www.naturskyddsforeningen.se/vad-du-kan-gora/butiken/medlemskap/bli-medlem

Med vänliga hälsningar

Tore Söderqvist ordförande,
Nynäshamns Naturskyddsförening

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.